12 березня, 2015

Медалі, призи, учасникам виставки Сучасні навчальні заклади 2015

12 березня 2015 року в Київському Палаці дітей та юнацтва, відбулося урочиста церемонія, відкриття Шостої міжнародної виставки «Сучасні навчальні заклади-2015». На урочистій церемонії нагородження, учасники і переможці конкурсів були відзначені нагородні плакетки, дипломами, призами, медалями.

На виставці були представлені 75 вищих навчальних закладів України, а також 20 навчальних закладів та агентства Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

Після урочистого відкриття почесні гості виставки нагородили переможців рейтингових виставкових конкурсів призами, Гран-Прі «Лідер вищої освіти України», «Лідер наукової та науково-технічної діяльності», «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер післядипломної освіти України» та «Лідер професійно -технічного освіти України ».

За підсумками шостої міжнародної виставки "Сучасні навчальні заклади-2015», яку вже традиційно проводять профільні міністерства і академія спільно з компанією "Виставковий Світ", переможці конкурсів з тематичних номінацій виставки, були нагороджені золотими, срібними та бронзовими медалями в оксамитових футлярах. Вже за традицією, учасникам і переможцям були вручені призи та Гран Прі, нагородні дипломи, золоті медалі, срібні медалі, бронзові медалі!

Міжнародна виставка «Сучасні навчальні заклади» - найважливіше і наймасштабніше подія галузі освіти. Виставка «Сучасні навчальні заклади» - дзеркало галузі: вона об'єднує кращі і провідні національні та закордонні навчальні заклади, міжнародні представництва, підприємства. Під час проведення конференцій, семінарів, круглих столів розглядаються і обговорюються актуальні проблеми і перспективи подальшого розвитку системи освіти, укладаються договори про подальшу співпрацю.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні навчальні заклади» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної, і вона включена в перелік виставок, що проводяться в Україні.

Виробниче підприємство Імідж Град, дякує організаторам виставки, за професіоналізм в проведення такого масштабного заходу, а так само, за щорічне плідну співпрацю з нашою компанією, замовлення медалей, нагород, нагородних плакеток, дипломів, призів для учасників і переможців. Всього Вам самого найкращого!

Виробниче підприємство Імідж Град є одним з провідних підприємств з виготовлення нагородної, рекламно-сувенірної, іміджевої продукції: медалей, дипломів, нагород, призів, корпоративних знаків з металу, демонструючи протягом багатьох років високу майстерність виготовлення медалей, дипломів, призів на рівні ювелірних виробів , кращих світових стандартів з використанням традиційних і сучасних технологій виробництва медалей, дипломів і нагород.

Виготовлення медалей, медалі на замовлення Київ:

Імідж Град - відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua


Медалі, дипломи, призи, нагороди на замовлення у виробничого підприємства Імідж Град, це 100% е якість, гарний настрій і запорука Вашого успіху!