17 червня, 2016

Бейджи, металеві бейджи - модний аксесуар, рекламний носій

Бейджи нового покоління - це металеві бейджи на магнітному кріпленні. Металеві бейджи на магнітному кріпленні, сама досконалість.

У сучасному діловому світі бейджи мають чи менше значення, ніж білосніжний хустку в нагрудній кишені лондонського денді минулого століття. У наше століття швидких угод і зростаючої конкуренції, в світі, де зв'язку вирішують все, бейдж - не просто модний аксесуар. Це предмет першої необхідності для людини, яка турбується про розширення ділових контактів. Бейдж або бедж (філологи стверджують, що правильніше другий варіант, оскільки слово це походить від англійського badge, але перший все ж звичніше) являє собою невелику картку (значок або шильд), який кріпиться, як правило, на груди і надає навколишнім основну інформацію про своєму власника (прізвище, ім'я та по батькові, компанія, посада). Логічною закономірністю є те, що вже протягом довгого часу бейджи продовжують залишатися важливими корпоративними аксесуарами для компаній, діяльність яких так чи інакше пов'язана з прямим спілкуванням з клієнтами.

Боксерский пояс чемпиона Klitschko Tournament,
Пояс чемпиона World Warriors Fighting Championship - чемпионский пояс по смешанным боевым искусствам (ММА)
Боксерский чемпионский пояс лига профессионального бокса украины

 

Виготовлення бейджів на замовлення Київ Україна:
Імідж Град - відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua

Бейджи - це інформаційні картки особистості і співробітників певних організацій, які допомагають забезпечити простоту і зручність в спілкуванні, як між собою, так і з особами, які не є співробітниками цієї установи. Таким способом вирішується проблема «безіменності» співробітників під час спілкування, в тому числі і корпоративного. Зовні бейдж - Досить багатогранні області, де застосовуються бейджи. Це можуть бути конференції і виставки, різного роду акції, заходи, переговори і, безпосередньо, будь-які підприємства, фірми і організації, що ведуть свою робочу діяльність, пов'язану зі спілкуванням і комунікаціями. Бейджи існують в широкому асортименті - це вертикальні, горизонтальні, бейджи по контуру логотипу, з обробкою і в різній колірній гаммі металу, що мають захисну функцію від попадання вологи ...

Кріплення беджів також буває різним - це манітное кріплення для бейджів, шпилька, євро шпильки метелик. Бейджи - це зручне доповнення до одягу також прекрасно справляється з функцією полегшення внутрішньофірмової комунікації між співробітниками компаній з великим штатом і з клієнтами.
 
Дуже часто бейджи можна побачити на різних фестивалях, форумах, всіляких презентаціях, самітах, конференціях. Складно уявити міжнародний економічний форум, на якому немає жодної людини з бейджом, або співробітника великого банку, що знаходиться на робочому місці без бейджа з ім'ям на грудях.

Але незалежно від того де і ким використовуються бейджи, головне завдання у них одна: зробити спілкування між незнайомими раніше людьми більш простим і ефективним.

Металеві бейджи - це іміджева деталь і "візитка" компанії, бейджи з металу яскраві, стильні, довговічні і це далеко не весь список переваг. Бейджи з металу на магніті - це Ваш вибір!

Виготовлення бейджів на замовлення Київ Україна:

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: виготовлення бейджів, металеві бейджі для персоналу, бейджи на кріплені магніт


Імідж Град - відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua


Ми гарантуємо:
♦ якість продукції і матеріалів
♦ креативність
♦ пунктуальність в термінах проведення робіт
♦ індивідуальний підхід в роботі з клієнтом

Бейджи на замовлення у виробничого підприємства Імідж Град це 100% е якість, гарний настрій і запорука Вашого успіху!