24 жовтня, 2012

Вечірка журналу Playboy Україна - PLAYMATE OF THE YEAR 2012

Легендарний журнал PLAYBOY оголосив PLAYMATE OF THE YEAR - найкращу дівчину за підсумками 2011 року. Вчора ввечері українська редакція журналу Playboy запросила безліч гостей в готель Fairmont Grand Hotel, де відбулася церемонія нагородження найкрасивішої дівчини за версією журналу плейбой - Playboy - Playmate of the Year. Серед світських гостей вечірки були здебільшого чоловіки: Семен Горов, Гарік Корогодський, Ігор Кириков, Ілля Чичкан та інші. На сцені виступали Aloise, The Hardkiss та Іван Дорн.

Оголосити, кому ж в цьому році дістанеться титул Playmate of the year. на сцену вийшов головний редактор журналу Влад Іванченко та минулорічна переможниця Playboy Playmate of the Year 2011 - Юлія Юрудюк, яка передала заповітну статуетку - приз, звий наступниці - Інесі Тушканова. Саме вона стала найкрасивішою дівчиною України за версією Playboy - любителька екстремальних видів спорту, гонщиця і, за її ж словами, - «звичайна дівчина, яка може і борщ зварити, і шапку зв'язати».

Український Playboy оголосив нову Playmate Of The Year. Нагородження призами і новим титулом чергової дівчини з обкладинки відбулося в Fairmont Grand Hotel. Їй стала - шляхом голосування на сайті легендарного чоловічого журналу PLAYBOY - брюнетка Інеса Тушканова.

Переможницею знаменитого конкурсу PLAYMATE OF THE YEAR в цьому році стала Інеса Тушканова, за яку проголосувала більшість читачів легендарного чоловічого журналу PLAYBOY. Вітаємо переможницю і бажаємо їй досягнення нових вершин і успіхів у всіх починаннях!

Компанія Імідж Град виробник нагородної, корпоративної, рекламно - іміджевої продукції, виготовила приз - нагороду для переможниці PLAYMATE OF THE YEAR, кращої дівчини року за версією знаменитого чоловічого журналу PLAYBOY.

Вибір дівчини року, Playboy Playmate of the Year, - одна з найзнаменитіших традицій журналу Playboy, особисто заснована Х'ю Хефнером. Титул "Playmate року" зводить дівчину в розряд знаменитостей і є своєрідним пропуском в світ шоу-бізнесу. Нагородами переможниці, за давньою традицією, є обкладинка журналу Playboy, головна роль на святковій вечірці і цінні подарунки, призи.

Співпраця з виробничою компанією Імідж Град залишить у вас тільки позитивні емоції, а виготовлення призів, нагород, статуеток, медалей на нашому виробництві, будуть радувати Вас і ваших партнерів протягом багатьох років.

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення індивідуальних призів на замовлення - неординарні, творчі нагороди, призи, стели, статуетки, премії для кінофестивалів, музичних конкурсів, урочистих заходів, корпоративні призи, нагородні дипломи, елітні бізнес призи, VIP подарунки і сувеніри з логотипом .. .

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ПРИЗИ, стели, СТАТУЕТКИ, VIP Подарунки і сувеніри, ПРЕМІЇ, НАГОРОДИ.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua

Нагородна продукція, призи, медалі, дипломи на замовлення, від українського виробника компанії Імідж Град - це доступні ціни і найвища якість!