23 жовтня, 2010

Нагорода - приз - Playboy - PLAYMATE OF THE YEAR 2010

Легендарний журнал PLAYBOY оголосив PLAYMATE OF THE YEAR - найкращу дівчину за підсумками 2009 року.

Нею стала киянка, професійна модель, Валерія Розова. На сторінки PLAYBOY Валерія потрапила вперше в 2009 році, пройшовши кастинг журналу на PLAYMATE місяці.

Компанія Імідж Град виробник нагородної, рекламно - іміджевої продукції, виготовила приз для переможниці PLAYMATE OF THE YEAR, кращої дівчини року за версією знаменитого чоловічого журналу PLAYBOY.

PLAYMATE OF THE YEAR - найзнаменитіша номінація журналу PLAYBOY. Традиція обирати найкращу дівчину року була заснована особисто Хью Хефнером кілька десятиліть назад і давно стала частиною світової історії культури. Головна ідея проекту - надати будь красивою, наполегливій і талановитій дівчині можливість реалізувати себе. Демократичність і доступність конкурсу швидко зробили його популярним у всіх країнах світу. Крім того, титул PLAYMATE OF THE YEAR відкриває перед дівчатами великі перспективи в шоу-бізнесі. Нагадаємо імена тих, чиє сходження по кар'єрних сходах почалося саме з співпраці з журналом PLAYBOY: Холлі Медісон, Памела Андерсен, Анна Ніколь, Дар'я Астаф'єва, Євгенія Діордійчук.
П'єдесталом для переможниці, за давньою традицією, є обкладинка журналу PLAYBOY і головна роль на грандіозному заході, ну і звичайно цінні подарунки, призи, статуетки, дипломи.

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення індивідуальних призів на замовлення - неординарні, творчі нагороди, призи, стели, статуетки, премії для кінофестивалів, музичних конкурсів, урочистих заходів, корпоративні призи, нагородні дипломи, елітні бізнес призи, VIP подарунки і сувеніри з логотипом .. .

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ПРИЗИ, стели, СТАТУЕТКИ, VIP Подарунки і сувеніри, ПРЕМІЇ, НАГОРОДИ.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua

Співпраця з виробничою компанією Імідж Град залишить у вас тільки позитивні емоції, а виготовлення призів, нагород, статуеток, медалей на нашому виробництві, будуть радувати Вас і ваших партнерів протягом багатьох років.

Нагородна продукція, призи, медалі, дипломи на замовлення, від українського виробника компанії Імідж Град - це доступні ціни і найвища якість!