07 жовтня, 2011

Нагородження призами Playboy Україна - PLAYMATE OF THE YEAR 2011

6 жовтня, в київському ресторані Byblos пройшла вечірка журналу Playboy "Playmate of the Year 2011".

Український Playboy оголосив V ювілейну Playmate of the Year - найкращу дівчину за підсумками 2010 року. Нею стала 23-річна Юлія Юрудюк. Дівчина, вийшовши на сцену, відразу ж представила новий номер легендарного чоловічого глянцю.

У цьому році на церемонії нагородження Playmate of the Year журнал Playboy розповів про те, як склалася доля всіх українських дівчат, які в різний час отримали це звання. Деякі з них - Євгенія Діордійчук і Валерія Розова - особисто були присутні на вечірці. Даша Астаф'єва приїхати на церемонію не змогла, але зате записала відеопривітання для нової Playmate of the Year.

Святкування і нагородження призами та нагородами на честь Playmate of the Year пройшло в колі друзів видання - представників шоу-бізнесу і топ-менеджерів України. Для гостей виступили групи AURA lounge, Hollywood FM, співачка Еріка і хедлайнер концерту - Джамала.

Компанія Імідж Град виробник нагородної, рекламно - іміджевої продукції, виготовила приз для переможниці PLAYMATE OF THE YEAR, кращої дівчини року за версією знаменитого чоловічого журналу PLAYBOY.

Вибір дівчини року, Playmate of the Year, - одна з найзнаменитіших традицій журналу Playboy, особисто заснована Х'ю Хефнером. Титул "Playmate року" зводить дівчину в розряд знаменитостей і є своєрідним пропуском в світ шоу-бізнеса.Наградамі переможниці, за давньою традицією, є обкладинка журналу Playboy, головна роль на святковій вечірці і цінні подарунки, призи, статуетки, дипломи.

Співпраця з виробничою компанією Імідж Град залишить у вас тільки позитивні емоції, а виготовлення призів, нагород, статуеток, медалей на нашому виробництві, будуть радувати Вас і ваших партнерів протягом багатьох років.

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення індивідуальних призів на замовлення - неординарні, творчі нагороди, призи, стели, статуетки, премії для кінофестивалів, музичних конкурсів, урочистих заходів, корпоративні призи, нагородні дипломи, елітні бізнес призи, VIP подарунки і сувеніри з логотипом .. .

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ПРИЗИ, стели, СТАТУЕТКИ, VIP Подарунки і сувеніри, ПРЕМІЇ, НАГОРОДИ.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua

Нагородна продукція, призи, медалі, дипломи на замовлення, від українського виробника компанії Імідж Град - це доступні ціни і найвища якість!