10 жовтня, 2009

PLAYMATE OF THE YEAR 2009 PLAYBOY - нагородження

Днями в ресторані «Бельведер» відбулася головна подія року журналу PLAYBOY - оголошення PLAYMATE OF THE YEAR, кращої дівчини року. Святкування пройшло в колі друзів журналу: ТОП-менеджерів країни, селебрітіз і представників українського шоу-бізнесу. Заглянули на вечірку в «Бельведер» музикант Олексій Большой, епатажна телеведуча Катя Осадча, шоумен Ігор Посипайко, група «Авіатор», Hollywood, «4 королі», Марися Горобець, телеведучий Геннадій Попенко, група «Гоголь-Моголь», «неАнгели» і багато інших зірок.

Відома фотомодель Євгенія Діордійчук, стала найкращою дівчиною року Playboy за підсумками 2008 року, Євгенія мріяла про це титулі більше чотирьох років. Женя тричі потрапляла на сторінки журналу, як в якості дівчини місяця, так і героїні обкладинки, і, нарешті, була удостоєна почесного титулу PLAYMATE OF THE YEAR.

Компанія Імідж Град виробник нагородної, рекламно - іміджевої продукції, виготовила приз для переможниці PLAYMATE OF THE YEAR, кращої дівчини року за версією знаменитого чоловічого журналу PLAYBOY.

Playboy - ім'я, що стало легендою. Playboy протягом п'яти десятиліть демонструє невгасимий інтерес читачів, журнал охоплює дуже широкий тематичний спектр: найкрасивіші жінки світу, ефектні пікторіали і ексклюзивні зйомки знаменитостей, яскраві фоторепортажі зі світських раутів, вражаючі розповіді про подорожі, престижні автомобілі, чоловіча мода і стиль життя. Інтелектуальна проза, інтерв'ю з відомими чоловіками - про бізнес, захоплення і ставленні до життя. Отримувати задоволення, вміти знаходити у всьому приємні сторони - ці головні життєві цінності, пропаговані журналом Playboy, актуальні для чоловіків в усі часи. Playboy - це стильні фото і публікації про модну літературу, музику, кіно, аудіовідеоновінках, секс, відносини, кар'єру. У кожному номері - дівчина місяця і галерея Playboy. Playboy - класичний чоловічий life style журнал!

PLAYMATE OF THE YEAR - найзнаменитіша номінація журналу PLAYBOY. Традиція обирати найкращу дівчину року була заснована особисто Хью Хефнером кілька десятиліть назад і давно стала частиною світової історії культури. Головна ідея проекту - надати будь красивою, наполегливій і талановитій дівчині можливість реалізувати себе. Демократичність і доступність конкурсу швидко зробили його популярним у всіх країнах світу. Крім того, титул PLAYMATE OF THE YEAR відкриває перед дівчатами великі перспективи в шоу-бізнесі. П'єдесталом для переможниці, за давньою традицією, є обкладинка журналу PLAYBOY і головна роль на грандіозному заході, ну і звичайно цінні подарунки, призи, статуетки, дипломи.


Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення індивідуальних призів на замовлення - неординарні, творчі нагороди, призи, стели, статуетки, премії для кінофестивалів, музичних конкурсів, урочистих заходів, корпоративні призи, нагородні дипломи, елітні бізнес призи, VIP подарунки і сувеніри з логотипом .. .

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ПРИЗИ, стели, СТАТУЕТКИ, VIP Подарунки і сувеніри, ПРЕМІЇ, НАГОРОДИ.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua

Співпраця з виробничою компанією Імідж Град залишить у вас тільки позитивні емоції, а виготовлення призів, нагород, статуеток, медалей на нашому виробництві, будуть радувати Вас і ваших партнерів протягом багатьох років.

Нагородна продукція, призи, медалі, дипломи на замовлення, від українського виробника компанії Імідж Град - це доступні ціни і найвища якість!