15 липня, 2009

Церемонія нагородження "АТЛ-трофі 2009" призами та нагородами

Цього року траса проходила за маршрутом Київ-Шацьк і представляла собою важко прохідні занедбані лісові дороги і повне бездоріжжя - броди і болото. Протяжність маршруту трофі-рейду - 1000 кілометрів. Проходження деяких відрізків траси вимагає великих можливостей техніки і високої підготовки спортсменів. Швидкості на маршруті трофі-рейду невисокі, тому основна увага приділяється надійності техніки.

«АТЛ-трофі» - це не тільки змагання, це гармонійне поєднання активного відпочинку, подорожей і справжніх пригод по мальовничих малонаселених місцях України.

10 липня на березі озера Світязь у Шацьку відбулася церемонія нагородження переможців міжнародного ралі "АТЛ-трофі 2009". Учасники трофі-рейду, були нагороджені почесними нагородами, призами та кубками.

Компанія Імідж Град виробник нагородної, рекламно - іміджевої продукції, виготовила призи для переможців «АТЛ-трофі 2009». Вітаємо призерів «АТЛ-трофі 2009» з перемогою!

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення індивідуальних призів на замовлення - неординарні, творчі нагороди, призи, стели, статуетки, премії для кінофестивалів, музичних конкурсів, урочистих заходів, корпоративні призи, елітні бізнес призи, VIP подарунки і сувеніри з логотипом ...

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ПРИЗИ, стели, СТАТУЕТКИ, VIP Подарунки і сувеніри, ПРЕМІЇ, НАГОРОДИ.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua