01 серпня, 2012

Призи "Золоті ласти" - Церемонія нагородження Премії "Турист року" Tez Tour

Туроператор "Tez Tour" і один з найрозкішніших готелів Анталії "Mardan Palace" назвали кращих туристів України.

Премія "Турист року" вперше була заснована компанією "Tez Tour" в 2012 році для того, щоб відзначити особливі заслуги номінантів у сфері відпочинку і туризму. На церемонію нагородження, яка проходила 15 червня ресторані "BYBLOS", були запрошені зіркові клієнти організаторів заходу. Для гостей виступили Андрій KISHE, DJ Lutique і спеціальний гість з Лондона Robert Owens. Приємним сюрпризом також виявився показ колекції круїзних суконь від Victoria Gres.

На урочистому відкритті церемонії виступили директор "Tez Tour Ukraine" Йосиф Андрик і директор з продажу та маркетингу "Mardan Palace" Руфат Гаріб. За словами засновників премії, вона створена для тих людей, які вміють відпочивати так, щоб з них брали приклад.

Так, в номінації "Масовий туризм" перемогу здобула "Студія Квартал-95" за вміння надихати на подорожі величезна кількість людей. Олена Кравець, отримувала премію від імені своєї команди, підтвердила, що під час останньої поїздки в Грецію їх супроводжували понад 4 тисячі шанувальників. За любов відпочивати на морських узбережжях премію отримала "Морська зірка" Ірина Білик. А переможець оригінальної номінації "запливати за буйки" Денис Силантьєв зізнався, що цінує компанію "Tez Tour" не тільки за якість туристичних послуг, але і за соціальну активність. "Мені дуже приємно користуватися послугами компанії, яка не тільки заробляє, але і віддає тим, хто цього потребує", - зазначив спортсмен.

Кожному призеру вручили приз "Золоту ласту", що символізує пристрасну любов до гарного відпочинку, і подарунки від компанії "Tez Tour" і готелю "Mardan Palace", що є ексклюзивними партнерами.

Компанія Імідж Град виробник нагородної атрибутики, виготовила призи для переможців премії "Турист року".

Організатори вечірки також нагадали гостям про прекрасну традицію відправляти додому листівки з відпочинку, провівши однойменну лотерею.

Компанія "Tez Tour" і турецький готель "Mardan Palace" ще раз підтвердили вміння організувати якісний відпочинок і створити святковий настрій для своїх клієнтів.

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення індивідуальних призів на замовлення - неординарні, творчі нагороди, призи, стели, статуетки, премії для кінофестивалів, музичних конкурсів, урочистих заходів, корпоративні призи, елітні бізнес призи, VIP подарунки і сувеніри з логотипом ...

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ПРИЗИ, стели, СТАТУЕТКИ, VIP Подарунки і сувеніри, ПРЕМІЇ, НАГОРОДИ.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua