28 жовтня, 2008

Світлана Лобода і Премія "Національний Олімп"

Премія - почесна, цінна нагорода - приз "Національний Олімп" в номінації "Оригінальний стиль виконання".

На нагородження премії «Національний Олімп» Світлана Лобода отримала орден і стала лауреатом в номінації «Оригінальний стиль виконання», за створення власного сценічного образу і творчі експерименти. І все це відбулося саме в день її народження.

В Україні багато талановитих людей, які працюють в оригінальному стилі виконання, особливо серед політиків, від того ще приємніше, що нагорода сьогодні дісталася саме мені, - посміхаючись сказала артистка Світлана Лобода.

Бронзову статуетку, золотий орден і почесний диплом вручив Світлані Лобада, президент Ліги страхових організацій України, а ведучі вечора, Яніна Соколова та Олег Панюта, піднесли Світлані пам'ятну статуетку - приз і прямо на сцені заспівали «Хеппі Бьоздей !, що значно розрядило ділову атмосферу даного заходи.

Після церемонії нагородження, Світлана Лобода з усіма призами та нагородами, вирушила на закриту вечірку, де її вже чекали близькі друзі з квітами і подарунками.

Компанія Імідж Град виробник нагородної атрибутики, виготовила призи для переможців премії "Національний Олімп".

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ПРИЗИ, стели, СТАТУЕТКИ, VIP Подарунки і сувеніри, ПРЕМІЇ, НАГОРОДИ.

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення індивідуальних призів на замовлення - неординарні, творчі нагороди, призи для кінофестивалів, музичних конкурсів, урочистих заходів, корпоративні призи, елітні бізнес призи та сувеніри з логотипом ...

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua