05 жовтня, 2016

Медалі, нагороди української збірної на Іграх 2016 Ріо-де-Жанейро

За підсумками XXI Олімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро збірна України завоювала всього 11 медалей: дві золотих медалей, п'ять срібних медалей і чотири бронзових медалей. Це найгірший результат в історії участі української національної команди в Олімпійських іграх і за кількістю медалей і за їх якістю.

А ось Збірна України паралімпійців, посіла третє місце в медальному заліку XV Літніх Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро. Українські паралімпійці завоювали 117 медалей, з яких 41 - золота медаль, 37 - срібних медалей і 39 - бронзових медалей. Спортсмени встановили 22 рекорди світу, 32 - паралімпійських рекорду і 54 рекорди Європи з паралімпійських видів спорту.

Всього на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро розігрувалося рекордну кількість комплектів медалей - 306 і участь рекордного числа країн - 207!

05.10.16 Президент України вручив високі державні нагороди, ордени кращим спортсменам,
призерам Олімпіади і Паралімпіади в Ріо.

Президент нагородив 1 олімпійську спортсменку орденом княгині Ольги II ступеня, 1 спортсмена - орденом "За заслуги" II ступеня і 6 спортсменів - орденом "За заслуги" III ступеня. Також глава держави нагородив 5 спортсменів-паралімпійців орденом "За заслуги" II ступеня і 6 - III ступеня, 1 спортсмена - орденом "За мужність" II ступеня і 2 спортсменів - орденом "За мужність" III ступеня, а також 2 спортсменок - орденом княгині Ольги III ступеня.

Глава держави особливо відзначив українських паралімпійців: плавців-дебютантів ігор Максима Крипака, який отримав 5 золотих медалей і 3 срібних медалі; Єлизавету Мерешко, в скарбничці якої 4 золотих медалі та 1 бронзова медаль і кращий результат серед жінок; Геннадія Бойко, який завоював 2 золоті медалі і став рекордсменом ...

Гарант також подякував усім чемпіонів та призерів Паралімпійських ігор, чиї виступи стали яскравими сторінками в історії українського паралімпійського спорту. Серед цих спортсменів Ігор Квітів, який отримав 2 золоті медалі і двічі став рекордсменом,
Зоя Овсій, яка завоювала срібну медаль і бронзову медаль, чемпіон в параканое Сергій Ємельянов, Наталя Космина, яка вперше за 20 років завоювала "золото" в настільному тенісі для України,Єгор Дементьєв, який завоював 2 золоті медалі у велосипедному спорті, паралімпійську команду по дзюдо, яка завоювала 7 медалей, команду з фехтування на візках, спортсмени якої вперше стали чемпіонами Паралімпійських ігор.

Команда компанії Імідж Град, від щирого серця вітає українських олімпійців, бажає численних яскравих перемог, тільки золотих медалей!
  
Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення медалей на замовлення - неординарні, творчі медалі для нагороджень ...

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: МЕДАЛІ ПАМ'ЯТНІ, ЮВІЛЕЙНІ, Медалі спортивні на стрічці.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua

Виготовлення медалей, медалі на замовлення Київ у виробничого підприємства Імідж Град,
це 100% е якість, гарний настрій і запорука Вашого успіху!