31 липня, 2017

Пояси чемпіонів на замовлення, виготовлення чемпіонських поясів Київ.

Чемпіонський пояс - почесна нагорода, за спортивні досягнення та успіх в бою, цінний трофей переможцю значущих поєдинків, змагань, турнірів високого класу.

Виробниче підприємство Імідж Град, пропонує виготовлення пояса чемпіона за індивідуальним замовленням, з унікальним дизайном, виготовлення нагородних поясів з натуральної шкіри з тисненням, з об'ємними металевими накладками, а також виготовлення мініатюрних копій нагородних поясів як сувенір, як цінного подарунка на пам'ять про минулий заході , почесним гостям, VIP персон ...

Ми пропонуємо виготовити нагородні пояса чемпіона, для будь-яких боксерських організацій, представників інших єдиноборств. Чемпіонські пояси для турнірів, нагороджень і просто незвичайних елітних VIP подарунків.

Боксерский пояс чемпиона Klitschko Tournament,
Пояс чемпиона World Warriors Fighting Championship - чемпионский пояс по смешанным боевым искусствам (ММА)
Боксерский чемпионский пояс лига профессионального бокса украины

 

При виготовленні чемпіонських поясів застосовуються метали латунь, алюміній з нанесенням 2 D, або 3 D рельєфного зображення, декоративні гальванічні покриття металу золото, срібло, окрас кольоровими емалями, можлива інкрустація в метал напівкоштовних каменів, художнє тиснення по натуральній шкірі

Ціна і термін виготовлення нагородного пояса чемпіона, залежить від складності макета, зображення і рельєфу, покриття і забарвлення.

Всі пояси чемпіонів виготовляються з якісних, сучасних матеріалів, мають унікальний дизайн і неповторний зовнішній вигляд.

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ЧЕМПІОНСЬКІ ПОЯСА

Виробнича компанія Імідж Град - виготовлення нагородних чемпіонських поясів з натуральної шкіри з тисненням, з об'ємними металевими накладками, а так само медалі, призи, нагороди, стели на замовлення.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua

У числі наших замовників, ми з гордістю відзначаємо Лігу професійного боксу України, Фонд Братів Кличків ...

Команда компанії Імідж Град, від щирого серця бажає спортсменам численних яскравих перемог!

Пояс чемпіона на замовлення Київ, у виробничого підприємства Імідж Град, це 100% е якість, гарний настрій і запорука Вашого успіху!