27 січня, 2013

Медалі, дипломи, призи Кубка Суперліги нагородження команд

У неділю, 27 січня, Баскетбольний клуб Ферро Запоріжжя Україна, виграв Кубок Суперліги і був нагороджений почесними нагородами: призами, медалями, дипломами ...

гравець матчу
Олександр Рибалко провів одну з кращих ігор у сезоні, зокрема реалізувавши 4/6 важливих дальніх кидків і взагалі отримавши 16 очок. Капітан «Ферро-ЗНТУ» приймав ініціативу на себе у вирішальні моменти і заряджав партнерів енергією. Не випадково саме Олександр, другий раз в кар'єрі завоював Кубок Суперліги, був визнаний MVP турніру і отримав почесну нагороду, диплом з рук легенди вітчизняного баскетболу, свого тезки - Олександра Сальникова.

Нагородження призами, медалями, дипломами:
По завершенні гри відбулося нагородження команд, медалями, призами, а також дипломом MVP Фіналу Чотирьох Кубка Суперліги - Олександра Рибалка. І саме капітан запоріжців підняв над головою красень-кубок.

Компанія Імідж Град - виробник нагородної, сувенірної продукції, виготовила призи, медалі, дипломи для переможців Кубка Супелігі!

Команда компанії Імідж Град, від щирого серця вітає Баскетбольний клуб Ферро Запоріжжя Україна і бажає численних яскравих перемог, тільки золотих медалей, величезних призів і нагород!

 

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення медалей на замовлення - медалі за досягнення в спорті, медалі для спортивних турнірів, змагань, містове медалі золото, срібло, бронза, медалі для переможців.

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ВИГОТОВЛЕННЯ МЕДАЛЕЙ, МЕДАЛІ НА ЮВІЛЕЙ, ПАМ'ЯТНІ МЕДАЛІ, СПОРТИВНІ МЕДАЛІ НА СТРІЧЦІ.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua

Нагородна продукція, призи, медалі, дипломи на замовлення, від українського виробника компанії Імідж Град - це доступні ціни і найвища якість!

Співпраця з виробничою компанією Імідж Град залишить у вас тільки позитивні емоції, а виготовлення призів, нагород, статуеток, медалей на нашому виробництві, будуть радувати Вас і ваших партнерів протягом багатьох років.