10 березня, 2015

Значки, брелоки, аксесуары для ділової людини - ідеальний бізнес-стиль.

Значок, брелок, запонки з металу на замовлення, ідеальний подарунок, аксесуар для ділової людини. Діловий костюм, навіть від самого кращого дизайнера, буде виглядати сіро і непоказно без доповнення його стильними аксесуарами такі як металеві значки, запонки. Значки завершують образ і одночасно показують ваш статус, ось чому тільки володар відмінного смаку і навіть певної сміливості може вдало поєднувати їх між собою. Якщо ви не дуже впевнені в цих своїх якостях, не носіть зайвих прикрас - буде цілком достатньо брелка на ключі скажімо авто.

Вибір істинно чоловічих аксесуарів великий - це взуття і ремені, краватки і сумки, браслети і кільця і звичайно ж, брелоки. Чоловіки, як правило, не носять занадто багато прикрас, але їх якість обов'язково має бути на висоті. Дешеві речі говорять про те, що людина не цінує себе, а хіба ви хочете виробляти таке враження? Дане твердження в повній мірі відноситься і до брелоки - скільки б не коштувала ваша машина, але якщо до ключів прикріплений пластиковий брелок з напівстерті малюнком, значить, ви не надаєте ніякого значення свого автомобіля. А це вже дає певні відомості про ваше ставлення до оточуючих вас речей. Брелок ж з металу ненав'язливо підкреслить вашу респектабельність і прагнення володіти кращим з можливого.

Якщо ви до цих пір не зняли з ключів подарований в автосалоні пластиковий брелок - зараз саме час зробити це. Імідж повинен бути бездоганний, і в першу чергу це стосується так званих дрібниць. Представники сильної половини людства віддають перевагу строгим брелокам, що володіє чіткою формою. Ніяких страз, дзвінкий підвісок, янголят і метеликів - залиште це романтично налаштованим панночкам.

Геометрично вивірений металевий брелок - ось вибір справжнього чоловіка. При цьому дозволити собі такий вражаючий аксесуар можуть не тільки власники престижних автомобілів. Стильна прикраса цілком доступно, а тому, хто не бачить сенсу в таких непрактичних штучках, які не попадуть навіть сталеві брелоки. Брелок - ваше видиме перевага. Замовити брелоки не складе ніяких труднощів - виробниче підприємство Імідж Град, виготовить на замовлення брелоки з Вашим лого, або всесвітньо відомими авто емблемами. Ви здивуєтеся, як багато значення надають роботодавці зовнішнім виглядом своїх підлеглих. Недарма кажуть, що якщо ви хочете домогтися більшого, ваш костюм повинен бути нітрохи не гірше, ніж у вашого начальника. Так, поки на рівні враження, ви встаєте на одну з них сходинку. А брелки, значки - це цілий стрибок вгору. Виділитися з сірої офісної маси просто, потрібно тільки ненав'язливо демонструвати свій тонкий смак і ідеальний бізнес-стиль.
 
Компанія Імідж Град - виробник ексклюзивних нагородний, сувенірної, корпоративної продукції з металу в Україні.

Ми пропонуємо вам:
- висока якість нашої продукції;
- персоніфіковані побажання і привітання на металі.

Давайте разом розробимо корпоративну продукцію значки, брелоки, запонки, медалі, монети з металу для Вашої компанії!

Замовте оригінальні подарунки у ТМ Імідж Град, це приємно виділить Вас від Ваших конкурентів.

Виробниче підприємство Імідж Град -виготовлення значків, брелків аксесуарів з металу з Вашим лого під замовлення в Києві, металеві брелоки, значки з декоративним гальванічним покриттям нікель, золото, брелоки металеві виготовлення з забарвленням кольоровими емалями.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua