24 жовтня, 2019

Нагородні дипломи, плакетки на металі для SAYAMA Travel Group Co., Ltd

Вже протягом 12 років, українська виробнича компанія Імідж Град, тісно співпрацює з туроператором Таїланду SAYAMA Travel Group Co., Ltd, виготовляючи нагородні дипломи, плакетки на металі преміум класу.

Виготовлення дипломів і нагород, подяк на металі, стало приємною традицією з року в рік. Ми не раз доводимо теплі партнерські відносини, якісну і плідну роботу в особі наших країн!

Спасибі за те, що ваш вибір залишається завжди в особі нашої компанії!

Наше довголітнє співробітництво, вже вкотре переконує нас в тому, що ми робимо корисну справу і робимо його добре.

 

 

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення дипломів, плакеток на металі під замовлення - неординарні, творчі нагороди, дипломи, плакетки, сертифікати, премії для кінофестивалів, музичних конкурсів, урочистих заходів, корпоративні призи, нагородні дипломи, елітні бізнес призи, VIP подарунки і сувеніри з логотипом ...

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: Виготовлення дипломів, сертифікатів, грамот, привітань на металі, нагородних плакеток, виробництво дипломів, дипломи, сертифікати в металі на дереві, нагородні таблички на замовлення Київ.


Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua

Співпраця з виробничою компанією Імідж Град залишить у вас тільки позитивні емоції, а виготовлення дипломів, сертифікатів, нагородних плакеток на нашому виробництві, будуть радувати Вас і ваших партнерів протягом багатьох років.

Команда фахівців, великий досвід і висока відповідальність перед замовником - наші основні принципи в роботі в виготовлення дипломів на металі.

Нагородні дипломи, призи, медалі, дипломи на замовлення, від українського виробника компанії Імідж Град - це доступні ціни і найвища якість!