19 вересня, 2018

Брелоки на замовлення, успішний корпоративний подарунок і Ваша реклама

Чи можливо поєднати в подарунок невисоку вартість і прагнення зробити його оригінальним, пам'ятним і практичним? Таке питання часто виникає при виборі корпоративних подарунків. Велика кількість всіляких готових сувенірів не завжди допомагає його вирішити вдало. Недорогу продукцію, позбавлену індивідуальності, навряд чи можна вважати привабливим подарунком. Металеві брелки на замовлення, виконані за індивідуальним замовленням, з втіленням логотипу організації, безсумнівно, будуть більш виграшним рішенням. Навіть така недорога продукція, як брелоки, несучі корпоративну інформацію, сприймаються як більш цінні в силу своєї унікальності.

Оскільки немає можливості придбати готові брелки з металу з фірмовою атрибутикою, цей варіант іноді відлякує необхідністю шукати пропозиції такої продукції. Однак, звернувшись до послуг досвідчених виробників металевих брелків, замовник зможе за невисоку вартість отримати в потрібній кількості брелоки відмінної якості з оригінальним дизайном. Взявши участь в розробці зовнішнього вигляду брелка, який розійдеться у великих примірниках, клієнт отримує прекрасну можливість для довготривалої реклами власної компанії. Успіх такого задуму як виготовлення брелків на замовлення, забезпечують з одного боку вибір надійного виробника брелків, що має не тільки досвід у виготовленні брелків, але і необхідний рівень виробництва брелків, що дозволяє зробити якісні брелоки. Другий ключ до успіху полягає в продуманості дизайну брелків, форми брелока - брелок може бути в залежності від цільової аудиторії споживачів послуг фірми яскравим, помітним або навпаки елегантним, респектабельним. Допоможуть в цьому вибір кольору металу, наприклад, класичне срібло, або благородне золото, а також оригінальна форма брелка і якість елементів кріплення брелків. Логотипи та контактна інформація на брелках повинні привертати увагу, а зовнішній вигляд брелка і виконання, повинні викликати повагу і бажання співпрацювати. Для продавців дорогих товарів або послуг брелки є чудовою нагодою вручити корисне для компанії і приємне для клієнта додаток до покупки. Брелок з усіма необхідними реквізитами організації, який завжди під рукою, збільшить ймовірність звернутися до її послуг знову. А у покупця, якому вручають на пам'ять фірмовий подарунок - брелок, залишаться про покупку і компанії хороші спогади, завдяки наданому йому увазі і повазі.

Роблячи замовлення брелків, варто задуматися перед участю в таких масових заходах як, зустрічі пов'язаних з професійною діяльністю, конференції або виставки. Вручення в якості подарунків учасникам і гостям брелків з власним логотипом, або зображенням продукції і контактною інформацією на брелках - чудова можливість збільшити число клієнтів і партнерів недорогим, але мають тривалий часовий ефект способом.

Навіть такий невеликий предмет, як металевий брелок, виготовлений на високому рівні і при творчому, продуманому підході, здатний внести реальний внесок в успіх і процвітання компанії, завдяки збільшенню числа клієнтів і їх утриманню.

Замовлення брелків у професіоналів, виробничої компанії Імідж Град, це 100% е якість, гарний настрій і запорука Вашого успіху!

Оригінальні брелоки на замовлення виділять Вас від Ваших конкурентів!

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення брелків з металу з Вашим лого під замовлення в Києві, металеві брелоки, брелоки з декоративним гальванічним покриттям нікель, золото, брелоки металеві виготовлення з забарвленням кольоровими емалями.

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: БРЕЛКИ, МЕТАЛЕВІ БРЕЛКИ З ЛОГОТИПОМ З МЕТАЛУ НА ЗАМОВЛЕННЯ.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua