06 листопада, 2014

Урочиста церемонія нагородження Playmate Of The Year 2014 журналу Playboy

6 листопада 2014 року, в Good Music Restaurant пройшла щорічна церемонія нагородження Playmate Of The Year, вибір найкрасивішої дівчини за версією журналу Playboy. Цього року перемогу здобула 26-річна одеситка Світлана Власова.

Компанія Імідж Град виробник нагородної, корпоративної, рекламно - іміджевої продукції, виготовила приз - нагородну статуетку для переможниці PLAYMATE OF THE YEAR, кращої дівчини року за версією знаменитого чоловічого журналу PLAYBOY Світлани Власової.

 

 

Вибір дівчини року, Playboy Playmate of the Year, - одна з найзнаменитіших традицій журналу Playboy, особисто заснована Х'ю Хефнером. Титул "Playmate року" зводить дівчину в розряд знаменитостей і є своєрідним пропуском в світ шоу-бізнесу. Нагородами переможниці, за давньою традицією, є обкладинка журналу Playboy, головна роль на святковій вечірці і цінні призи, нагороди, подарунки.

Співпраця з виробничою компанією Імідж Град залишить у вас тільки позитивні емоції, а виготовлення призів, нагород, статуеток, медалей на нашому виробництві, будуть радувати Вас і ваших партнерів протягом багатьох років.

Виробниче підприємство Імідж Град - виготовлення індивідуальних призів на замовлення - неординарні, творчі нагороди, призи, стели, статуетки, премії для кінофестивалів, музичних конкурсів, урочистих заходів, корпоративні призи, нагородні дипломи, елітні бізнес призи, VIP подарунки і сувеніри з логотипом .. .

Подивитися наші роботи, можна перейшовши за посиланням на сторінку: ПРИЗИ, стели, СТАТУЕТКИ, VIP Подарунки і сувеніри, ПРЕМІЇ, НАГОРОДИ.

Відділ продажів: Тел. (044) 331-77-12; e-mail: sales@imagegrad.com.ua 

Нагородна продукція, призи, медалі, дипломи на замовлення, від українського виробника компанії Імідж Град - це доступні ціни і найвища якість!