10 листопада, 2021

Передноворічна пропозиція від Імідж Град: виготовлення VIP подарунків і сувенірів

Досить дарувати чашки, ручки і корпоративні блокноти!
Це все вже приїлося, це все вже дарували інші.

Ми пропонуємо Вам в якості подарунка клієнтам, співробітникам, рідним і близьким індивідуальне тиражне виготовлення подарунків, сувенірів з металу на замовлення:

Виготовлення значків, виготовлення корпоративних значків, металеві значки: Корпоративні значки, фірмові значки, металеві значки - піднімають командний дух, гордість, підкреслюють приналежність людини до конкретної організації або компанії, підвищують впізнаваність бренду або товарного знака, відрізняють серед загальної маси людей і ділових костюмів ... носиться значок на лацкані піджака (фрачні значки, або значки на лацкан піджака).

Виготовлення медалей, медалі: Ювілейні медалі, спортивні медалі на стрічці, нагрудні медалі на колодці, пам'ятні медалі, сувенірні медалі, нагороди все це Ви можете замовити на нашому виробництві медалей. Медалі по праву займають особливе місце серед сувенірної та подарункової продукції. Це презентабельний пам'ятний знак, медаль, нагорода за видатні здібності або досягнення. Медаль, відмінна нагорода переможцям на будь-яке святкування, вручення ...

Виготовлення монет, сувенірні монети: монети з Вашим логотипом, монети з знаком зодіаку, монети з привітаннями та побажаннями. Для кожної серії монет розробляються оригінальні макети, штампи забезпечують найвищу якість монет і жетонів.

Виготовлення брелків, металеві брелоки: брелоки з Вашим лого, брелоки з декоративним гальванічним покриттям нікель, золото, брелоки з забарвленням кольоровими емалями.


Виготовлення дипломів, сертифікатів з металу на дереві, подарункові плакетки, грамоти: дипломи, сертифікати, привітання, побажання на металі, з логотипом, індивідуальним малюнком.

Виготовлення візиток з металу, металеві візитки: Відмінним подарунком, VIP- сувеніром на Новий Рік, можуть служити металеві VIP візитки, VIP карти, а так само сувенірні металеві грошові купюри ...

Виготовлення краваток затискачів, затискачі для краватки, краватки зажим з лого на замовлення, відмінний корпоративний подарунок співробітникам Вашої компанії. До галстучні зажими, в комплекті, ідеально підійдуть запонки.

Виготовлення табличок, металеві таблички, фасадні таблички, офісні таблички, подячні, подарункові, вітальні таблички з металу.

Виготовлення VIP сувенірів, подарунків з металлана підставці зі скла, каменю, дереві: муляжі банківських злитків, муляжі банківських металів, муляжі банкнот, муляжі грошових купюр з індивідуальними привітаннями, брелоки у вигляді муляжу злитка, металеві VIP візитки, запонки, пряжки і багато іншого ...

Компанія Імідж Град - ексклюзивний виробник нагородної, сувенірної, корпоративної продукції з металу в Україні. Сувенірна продукція з металу - чудовий оригінальний подарунок для Ваших клієнтів, партнерів і співробітників. Корпоративну продукцію можна використовувати для різноманітних корпоративних вечірок, значущих подій Вашої компанії, акцій, рекламних і pr-кампаній, для привітань клієнтів і партнерів з Новим роком, для семінарів та виставок, для проведення розпродажів і т.п.

Завдяки продукції виробничої компанії Імідж Град, Ваші клієнти, партнери та співробітники дізнаються про те, як Ви їх цінуєте.

Ми розуміємо, що кожен клієнт має свої власні вимоги до корпоративних подарунків. Саме тому ми раді запропонувати кожному клієнту індивідуальний підхід до його замовлення.

Ми пропонуємо вам:
- висока якість нашої продукції;
- персоніфіковані побажання і привітання на металі.

Давайте разом розробимо корпоративну продукцію значки, медалі, монети, брелоки з металу для Вашої компанії!

Замовте оригінальні подарунки у ТМ Імідж Град, це приємно виділить Вас від Ваших конкурентів.